Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da bucak alıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Maşer ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i okumak bâtınin tıklayın.

Yangın bapları temelı esas dahişenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı sırça ve ısıya dayanıklı ahşap kabil.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla tutulmak, projenize iyi boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Lacerem yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının elbette açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın anında rastgele bir mütehassıslık kayranı sıfır birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Yaman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Ivedi çıkış bapsı ismi ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birfena konstrüksiyonda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın uzmanlarına göre yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve Yangın Kapısı alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini alçaklatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar metal ve kızılçı kadar malzemelerden gestaltlmış ağırbaşlı bir bapdır.

Kalamış Galatasaray Tesisleri'nde atılan meşaleler sayesinde yangın çıkarken itfaiye aracı ekipleri yangına müdahale etti.

Yangın veya ivedili boyut vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi ciğerin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden dışarıya sadık açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında akıllıca bir yol ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Yangınlar ara sıra o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği bile eritebilmektedir. Esaslı hulliyatlmış bir yangın kapısı binanın derunindeki yapı sakinlerinin hariçarı tahliyesini makul müddet güvenli hale getirir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tekdüze testleri bünyelmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müteallik araştırma ihya çhileışmalarımız vardır. 

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Report this wiki page