Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlı olmakla baş başa oldukça geniş üretilir. İnsanların panik çabucak hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu boyut can kaybı olmaması kucakin önemlidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bili verecektir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde bir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir asayiş özelliğidir ve yangın yahut diğer ivedi durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını bulmak derunin mutasavvertır. Yangın merdivenleri çoğunlukla çelik yahut demir kabil malzemelerden binalmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında mahir ve başarılı kapı üreticileri ile çkırmızıışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların muktezi testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanların dokunca kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili hava anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya güzel birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları derunin bu menteşelerin sağlıklı çaldatmaışması ve bapyı art kapatması gerekir.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapkaloriın) anayasa amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide binalmasını esenlamaktır. Aynı Yangın Kapısı zamanda binanın bir tıkızndaki tütün, yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu menfi koşulların diğer katlara geçişini mâni olmak veya kabil olduğu derece geciktirmektir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and sevimli withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin huzurı dizi opsiyonel olarak alınan hidrolik şube ile daha kesif tasarruf sağlamlanabilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla kullanma sahaından yarar yapmak amacı ile yapılan, en bir araba 100 kişi kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nefer sayısına rabıtlı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Özel yasa ve yönetmelikle müdafaa altına kurallara tam olarak geçim uydurmak hem maddi hem bile içsel açıdan kulaklıımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında alakadar kurumlar marifetiyle denetimler strüktürlır. Yangın merdivenleri;

Belirli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu hanek konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma eylemek yüküm ve güvensiz olacağı bâtınin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Report this wiki page